``Kiszakadhatsz a hétköznapi szürkeségből és megélheted azt a varázslatot, amit eddig csak a könyvek lapjain, vagy a filmvásznon láthattál, és egy nagy közösség részeként átérezheted mindazt a szeretetet, barátságot és összetartozást, ami Középföldét olyan csodás világgá teszi.``
TÁBOROZÓINK MONDTÁK

Közösségeink – Csapatok

A tábor állandó közösségei a csapatok. Délutánonként 5 különböző identitású csapattörténet és közösség részei lesztek. 

A csapatokok közösen hoznak létre nagyívű alkotásokat – legyen az egy tűzrituálé, a régmúlt megjelenítése freskóban, csodás építmények – és izgalmas közös feladatokat és kihívásokat oldanak meg.

Az idei táborban a Tolkien mítosz legvadabb idejében, az Első Korban fogsz részt venni Középfölde sorsának és a csapatod történetének alakításában. Drámai döntések és kreatív tevékenységek, kard és költészet, mind részei a játéknak.

Közösségeink: Műhelyek 

Szeretnénk lehetőséget nyújtani, hogy szabadon próbáld ki ami téged érdekel. Idén a délelőtti sávban változatos, hosszabb-rövidebb műhelyeket indítunk el, hogy mindenki megtalálja azt a tevékenységet, ami legjobban kikapcsolja.
Ha szívesen belekóstolnál több tevékenységbe is, akkor akár hat különböző egyalkalmas műhelyt is választhatsz, míg azokat, akik elmélyültebb munkára vágynak, három-hat alkalmas műhelyek is várják.

A műhelyekre való jelentkezés május közepén indul.

Mellon-program

A Mellon-program tapasztalt(abb), az MTT közösségében komfortosan mozgó táborozók által önként vállalt résztvevő-mentorálás, a mentoráltak pedig azok a résztvevők, különösen elsőtáborozók, akik segítséget kérnek a közösségbe illeszkedéshez, ezért önként jelentkeztek a programra. Olvass többet a Mellon-programról!

``Egy hely, ahol kiszakadsz a világból és csodás emberekkel tölthetsz 11 napot. Örök élmény!``
TÁBOROZÓINK MONDTÁK