Szállás

Összesen 10 db kőházban és 2 db faházban tudjuk elszállásolni a táborozókat. Idén minden házban található házanként egy vizesblokk, WC-vel és zuhanyzóval. A házakban 4-6 fős szobák találhatóak és elérhető egy két fős szoba is.

Idén is lehetőség van sátrazásra!
A sátrazók számára egy közös vizesblokk  áll rendelkezésre. 

A szállástípusokat jelentkezési sorrendben töltjük fel.

Idén lehetőség van külső szálláson megszállni! Előzetesen lefoglaltunk pár szállást a Geopark Vendégházban, ha érdekel ez a lehetőség, a tabor@tolkien.hu email címen jelezheted.

Étkezés

Normál/vegetáriánus

A táborban minden nap lesz hideg reggeli és vacsora, egy meleg ebéd és minden fogást a méltán ünnepelt Anikó néni (Kovács Anikó) és csapata fogja készíteni! Hogy semmiképp ne maradj éhen, gyümölcsöt is felszolgálunk az étkezésekhez.

Ételérzékenység

A jelentkezési lapon lehetőséged van speciális menüt kérni.
A laktózmentes, tejmentes és vegán étkeket külön szakács készíti neked a táborban. A menü összeállítása után a szervezők az érintettekkel egyeztetnek, hogy mindenki a számára megfelelő ételt kaphassa.

A gluténmentes ételeket a keresztszennyeződés mentes miskolci Süt a nap nevű étteremből fogjuk a tábor helyszínére szállítani.

A magasabb alapanyagárak és a külön szakács miatt a speciális étkezés többletköltséggel jár.

Figyelem! A menüváltoztatásra csak előzetesen, legkésőbb a tábor előtt két héttel van lehetőség!

Tájékoztatunk, hogy konyhánkon jelentős mennyiségben állati eredetű / glutént tartalmazó alapanyagokkal és összetevőkkel is dolgoznak, és bár mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a mentes alapanyagokkal ne keveredjenek és külön konyhai eszközökkel, önálló munkafolyamokban készülnek, még a leggondosabb odafigyelés mellett sem lehet 100% biztonsággal kizárni a nyomokban történő keresztszennyeződésének esélyét, ami ugyanígy előfordulhat a beszerzett fűszerek, egyéb alapanyagok előállítása során is.