Kedvezmények

  • Elsőtáborozó kedvezmény: Ha még sosem táboroztál velünk, 20% kedvezményt kapsz! Ez a kedvezmény nem vonható össze más kedvezménnyel.
  • Régi táborozói kedvezmény: Ha már több tábort kihagytál – a 2017-es nyári táborban voltál utoljára – és ismét csatlakoznál közénk, akkor 10%-os kedvezményt biztosítunk.
  • Hozz magaddal egy újat kedvezmény: Szeretnénk azoknak is kedveskedni egy 10%-os kedvezménnyel, akik első táborozónak ajánlják a tábort.  A kedvezmény akkor érvényesíthető, ha az ajánló és az első táborozó kölcsönösen megjelöli egymást a jelentkezési lapon! Ez a kedvezmény nem vonható össze az elsőtáborozó kedvezménnyel.
  • Családi kedvezmény: 15% kedvezmény a család minden tagja számára! A családok részvételét támogatva hoztuk létre a családi kedvezményt. Olyan családoknak jár, ahol legalább egy szülő legalább egy 3-18 év közötti gyerekével jön.  Ez a kedvezmény nem vonható össze az ifjúsági kedvezménnyel és az elsőtáborozó kedvezménnyel.
  • Ifjúsági kedvezmény: idén a tábordíjból 5% kedvezménnyel várjuk azokat a táborozókat, akik még nem töltötték be a 18. életévüket a tábor kezdetéig (2024. július 26.). Ez a kedvezmény nem vonható össze a családi kedvezménnyel.

Kedvezményekről való lemondás / szociális támogatás

A korábbi évekhez hasonlóan a kedvezményekről le is lehet mondani, hogy azt felajánlhassuk olyanoknak, akik támogatás nélkül nem tudnának részt venni a Táborban. 

Az így felszabadult összegre szociális támogatást lehet kérni a jelentkezési lapon – természetesen indoklással.

Magyar Tolkien Társaság tagi kedvezmények

Az MTT tagoknak pedig természetesen biztosítjuk a szokásos kedvezményeket az alapdíjból. Ha szeretnél többet megtudni a tagsági formákról, katt ide!