Tábordíjak, kedvezmények

A tábor előjelentkezési alapdíja az idei évben 75.000 Ft, melyből számos kedvezményt teszünk elérhetővé.

Az előjelentkezési időszakban (2021. május 15-ig) az alapdíjból 5.000 Ft kedvezményt adunk minden jelentkezőnek! 

Gyerekkedvezmény: Idén az előjelentkezési alapdíjból (75.000 Ft) 30% kedvezménnyel várjuk azokat a táborozókat, akik már betöltötték a 3. életévüket, de még nem töltötték be a 10.-et, és nem kívánnak önállóan részt venni műhelyben, csapatban (ennek feltétele hogy a nagykorú közvetlen hozzátartozó kísérőjével jöjjön a táborba, csapat vagy műhely időben pedig a gyermekek számára fenntartott gyerekfoglalkoztatón vegyen részt). Kérjük a több gyermekkel érkező családokat hogy amennyiben gondot okoz nekik a tábordíj kifizetése, vegyék fel velünk a kapcsolatot a tabor@tolkien.hu címen!

Elsőtáborozó kedvezmény: Ha még sosem táboroztál velünk, az előjelentkezési alapdíj 10%-át elengedjük!

A kedvezmények közül a gyermekkedvezmény idén nem vonható össze az elsőtáborozóival. Az előjelentkezési időszak után a kedvezményeket a csökkentett alapdíj alapján számoljuk.

A korábbi évekhez hasonlóan a kedvezményekről le is lehet mondani, hogy azt felajánlhassuk olyanoknak, akik támogatás nélkül nem tudnának részt venni a Táborban. Az így felszabadult összegre szociális támogatást lehet kérni a jelentkezési lapon – természetesen indoklással.

Az MTT tagoknak pedig természetesen biztosítjuk a szokásos kedvezményeket az alapdíjból. Ha szeretnél többet megtudni a tagsági formákról, katt ide!

A törvényes képviselő nélkül érkező 18 év alatti táborozó köteles a részvételéhez a törvényes képviselője írásos jóváhagyását a szervezőknek előzetesen eljuttatni, és azt a táborban személyesen is átadni, enélkül nem vehet részt a rendezvényen. 14 év alatti gyermeknél a törvényes képviselő köteles megjelölni egy nagykorú, közeli hozzátartozó, táborban részt vevő személyt is, aki a gyermekéért a tábor ideje alatt felelős lesz.  

 

Rövidebb táborozás

Idén a szokásos táborhossz mellett lehetőség van 7 napra is csatlakozni. Ha rövidebb időre jönnél, a tábor néhány nappal később, augusztus 1-jén kezdődik számodra, az ára pedig kedvezmények nélkül 68.750 Ft.

Fizetési határidők

  1. részlet: a jelentkezési lap elküldésétől számított 3 munkanapon belül, online bankkártyás fizetéssel, vagy átutalással (5000 Ft) Az első részlet összege akkor is 5000 Ft, ha a jelentkező SZÉP kártyás fizetést választott.
  2. részlet: 2022. május 15-ig 20.000 Ft (vagy a maradék tábordíj ha az ennél kevesebb)
  3. részlet: 2021. június 15-ig 25.000 Ft (vagy a maradék tábordíj ha az ennél kevesebb)
  4. részlet: 2021. július 15-ig a maradék tábordíj

A tábordíj fizethető online bankkártyás fizetéssel a www.tolkien.hu honlapon keresztül, banki átutalással a jelentkezéstől számított 3 napon belül. A SZÉP kártyával történő fizetés az idei évben korlátozott, lásd lejjebb.

 

Fizetés banki átutalással

A tábordíj bármelyik részletével való késedelem az 5.000 Ft előjelentkezési kedvezmény elvesztésével jár!

A bankszámlaszám, ahova a részvételi díj befizetést várjuk:

Magyar Tolkien Társaság

10918001-00000091-16610002

Közlemény: teljes polgári név+tábordíj részlet (pl. Eorl fia Brego 2. részlet)

 

Fizetés Széchenyi Pihenőkártyával

Az idei évben a tábordíjnak csak egy részét lehetséges SZÉP kártyával fizetni, a jó hír, hogy ehhez már mindhárom kibocsátó (OTP, K&H és MKB) kártyáját használhatjátok. OTP kártyák esetében elsődlegesen előleg fizetéssel, közvetlenül a táborhelynek, a K&H és MKB kártyák esetében a helyszínen lehet fizetni a táborköltség egy részét. Kérünk hogy amíg nem egyeztettél velünk, semmiképpen ne fizess előleget a táborhelynek, még ha tudod is, hogyan kell!

A tavalyi évhez hasonlóan az első részletet, – tehát az 5000 Ft-ot – annak is be kell fizetnie online bankkártyás fizetéssel, vagy átutalással, aki SZÉP kártyával szeretne fizetni, és ez beleszámít a tábordíjba.

Szeretnénk idén mindenki számára biztosítani a lehetőséget, hogy tudjon élni ezzel a fizetési lehetőséggel. Ez attól függ majd, hogy hányan szeretnétek ezt igénybe venni. Természetesen mindenkivel, aki SZÉP kártyával szeretne fizetni, egyeztetni fogunk!

Idegenforgalmi adó

2021.07.01-től újra kötelező 18 év felett idegenforgalmi adót fizetni az eltöltött éjszakák után, ez jelen esetben 490 Ft/fő/éj költséget jelent. Ezt a táborhelynek kell majd a helyszínen fizetni.

 

 A jelentkezés visszamondása

Természetesen idén is lehetőség van a jelentkezés lemondására, ami viszont nem azonos azzal a helyzettel, ha a tábor elmarad, tehát ebben az esetben nem fogunk tudni minden befizetett pénzt visszaadni. A jelentkezés visszavonásának időpontjától függően a jelentkező a befizetett tábordíj alábbi részét kaphatja vissza:

  • május 15-ig történő lemondás esetén a jelentkező által addig befizetett összegből az 1. részlet összegét levonva számított összeget (ha van ilyen);
  • június 15-ig történő lemondás esetén a jelentkező által addig befizetett összeg 50%-át;
  • június 15. napja után történő lemondás esetén a jelentkező által addig befizetett összeget már nem tudjuk visszaadni.

A tábor idején a COVID-19 járványhoz kapcsolódó aktuális szabályokhoz igazodva további (pl. oltottság, a védettség orvosi feltételei, védettségi igazolvány, korábbi fertőzöttség, vírus tesztelés, stb.) részvételi korlátok lehetnek érvényesek. Ezekről a jelentkezőket a lehető legkorábban értesíteni fogjuk. Amennyiben valaki a jelentkezés idején még nem ismert előfeltétel hiánya miatt nem vehet részt a táborban, akkor a korábbi befizetéseit teljes körűen visszatérítjük.