Ismerd meg a csapatvezetőket 5/5.

A Medve-éohring vezetői is bemutatkoznak, akik nem mások *dobpergés*, mint Idhren és Robi. Medve-éohring, jó kedvre felkészülni!

Melyik tábori keretjáték történet hagyott benned mély benyomást, amire még most is szívesen visszaemlékezel?

Robi: A 2019-es táborban a nanda csapatba tartoztam. Mocsári tündék voltunk, én pedig a végére mondhatni nyakig süllyedtem a lápba. Abban a táborban tudtam legjobban azonosulni a csapatidentitással, ami nagyon sokat dobott az élményen.

Idhren: Imádtam mikor Éowynt és Faramirt (engem és Alewet) kellett éjjel a táborozóknak szöktetni 2011ben, és Szozsi és Julcsi mint szolgálók élelemmel is készültek. Egy kosárba csomagoltak kenyeret, vizet, és egy adag olyan erős szagú székelykáposztát, hogy egyrészt szédültem tőle, másrészt azon röhögtünk, hogy az orkok ettől tuti kiszúrnak minket 😭😂 De a hős éjjeli őrség leverték a székelykáposztára gyűlő ellent, pedig ha jól emlékszem főként 18 év alatti lánykákból állt a csapat 🥰

Mi a kedvenc pillanatod a táborban? 

Robi: Mikor reggel kávét osztanak és sorra kerülök. Nem lehet überelni.

Idhren: Kedvenc pillanat mikor a csapat közösen dolgozik valamin, és egyszer csak elkap minket a flow, és összerakjuk a nagyját pillanatok alatt. Úgy általában a közös alkotás érzése.

A tökéletes tábor….

Idhren: A tökéletes táborban elférünk egy ágyban Gergővel, tele van érzelmes keretjátékos pillanatokkal, rengeteget tudunk a csapattal bohóckodni, és valami kreatív alkotásban részt tudok venni. Meg sok tabortűz és éneklés! És a gyerekek nem törik össze magukat 😂

Robi: 11 napos, éotheod tematikájú és 2022-ben rendezik. Vagyis remélem.