Deák Adri

táborvezető
Sziasztok! Pillangó vagyok, 2011 óta emtétés. Az idei lesz a tizedik táborom, a nyolcadik szervezésem, és az első táborvezetésem. 🙂 A legkedvesebb élményeim közé tartozik, amikor látom a táborozókat életre kelteni a tíz hónapnyi munkánkat, és ez hihetetlen mennyiségű energiát ad nekem az életben. Az MTT mellett a másik szenvedélyem az éneklés, és azt szeretem a legjobban, ha kombinálhatom a kettőt. A táborban majd arról lehet felismerni, hogy hiperszociális vagyok, és úgyis odamegyek mindenkihez. 😀

Banka Dani

PéK főszervező
Dani vagyok és ez lesz a hatodik táborom és a második alkalom, hogy főszervezőként veszek részt a szervezésben. Nagyon szeretem a keretjátékot, mert attól fogva, hogy elkezdünk dolgozni, folyamatosan kavarognak a fejemben a lehetőségek, az arcokra mosolyt csaló és könnyeket fakasztó jelenetek, párbeszédek. Mindezek azonban nem állhatnak össze egyetlen történetté a csapatunk és leginkább nélkületek, táborozók nélkül. Az teszi a keretjátékot mássá egy színpadi előadáshoz képest, hogy az együtt létezésünk, a nevetés, a sírás, a táborozói ráhatás folyamatosan alakítja azt. Ez teszi igazán kedvessé számomra. Idén pedig úgy alakult, hogy a keretjátékot a programmal egy csapaton belül, egységben kezelhetjük, így egymást támogató, színesítő elemekké tudjuk varázsolni, ami egy páratlan lehetőség. Hogy miért térek vissza nyaranta táborozni? Azért, mert nagyon sok mindent adott nekem, élményeket, barátokat, szerelmet és aztán családot.

Reinicke Tamás

PéK főszervező
Sziasztok! icke vagyok, 2004 óta MTT-s, és 2013 óta táborszervező. Már táborozóként is kiemelten fontosnak éreztem a hangulatos, erős, interaktív keretjátékot, így nem csoda, ha szervezőként is főleg ezzel foglalkoztam :)= Idén a programos és keretjátékos csapat (PéK) egyik főszervezőjeként az a célom, hogy mindannyian megélhessétek a saját történeteteket az általunk festett nagy háttér előtt, miközben új irányt szabtok Calenardhon, a majdani Lovasvég történelmének. Jellemzően a tábor egész területén bárhol fogok előfordulni, feketébe öltözve, gyorsan haladva valamerre és/vagy gyorsan beszélve valakihez.

Kriston Ági

logisztikus főszervező
Ági vagyok, ez lesz idén a hetedik táborom, és az első olyan, amikor főszervezek. Logisztikusként szeretem a háttérből nézni a keretjáték történéseit, számomra ez, és a rendi foglalkozások a tábor kedvenc eseményei. Szeretem egy pohár kávéval kezdeni a reggelt, és terepviszonyoktól függően gyorsan közlekedni. A helyszínen főleg a raktárban és annak a környékén leszek megtalálható.

Kiss Gery

közösségek főszervező
  Gery vagyok, 2008-ban voltam először MTT táborban egy rakás idiótával, és azóta se tudom (vagy akarom) abbahagyni ennek a megismétlését évente. 10 éve szoftverfejlesztőként dolgozom (jelenleg vasúti irányítás témában), szeretek szerepjátékozni, dobolni és enni. Maslow-piramis, ugyebár. Az egyik kedvenc tábori pillanatom az volt, amikor a tábor népe körbeállt a réten, azt énekelte nagyon sokat, hogy pli-pli-pli, majd a középen körbeszökellő társaság az ének végén megállt, kedvesen ráüvöltött a kör egy részére, akik viszonzásul pozitívan visszaüvöltöttek, majd csatlakoztak a szökellőkhöz, és együtt szökdécseltek tovább. A tábor lényege szerintem az összetartozás, a kooperáció, illetve a kreativitásunk közös kiélése, és ennek során jobban megismerni egymást + új barátokat szerezni. A szervezésnek ezt mindig szem előtt kell tartania, erre felfűzni a közösségek, programok és a keretjáték működését. Zsiráfmagasságban keressen szemüveget, aki engem akar megtalálni.