Ismerd meg a csapatvezetőket 4/5.

Cinnia és Dalma a Sólyom-éohringet vezetik. Lentebb megtudhatjátok, hogy miként küzdött Cinnia a sárkány oldalán és miért szereti Dalma a táborokat. Sólyom-éohring, az emlékezetes élmények garantálva!

Cinnia kedvenc pillanata:

Egy korábbi táborban éjszaka volt a hadijáték, és a történet szerint egy sárkánnyal kezdett megküzdenie a falu népének. Körülbelül öten játszottunk csak a sárkány oldalán, és habár erősebb képességeink voltak és többször visszatérhettünk a játékba, de az összes táborozóval kellett egyszerre szembenéznünk. Sosem felejtem el azt a pillanatot, amikor a csata elején hátulról drámaian megvilágítva felsorakozott egy seregnyi sötét alak, miközben a lábaiknál felhőként hullámzott a gomolygó füst. Majdnem összepisiltem magam a félelemtől, de nagyon emlékezetes élmény volt. 😀 

Dalma kedvenc pillanata:  

Ha kedvenc tábori élményt kéne választani, nem is tudom melyiket választanám, mert annyi van, de minden alkalommal nagyon jó kiszakadni a valóságból erre a 10-11 napra. Amint megérkezünk, megszűnik az idő és észrevétlenül egyszer csak hirtelen vége is lesz a tábornak. Hihetetlen élmény a keretjátékot átélni és figyelni, ahogy a körülöttem lévőket is teljesen magával ragadja a keretjáték. Kedvenc emlékeim közé tartoznak például, amikor éjszaka valahol az erdőben dzsindzsa-nindzsázunk valami csapat küldetés miatt, a tábortűz körüli éneklések, vagy az éjjeli nasizások/második vacsorák, a random beszélgetések, közös alkotások és a hullócsillag lesések. 

Cinna: Szerintem a tökéletes tábor nem létezik, de mégis minden évben megpróbáljuk megszervezni. 🙂 

Cinnia: Azért szeretek csapatot vezetni, mert imádom látni azt az átalakulást, ahogyan egy kupac random emberből a tábor végére egy összetartó közösség kovácsolódik. Eleinte még egymás nevét is alig tudják megjegyezni; aztán nap mint nap lelkesen mesélik egymásnak, hogy milyen küldetést hogyan sikerült megoldani, melyik karakterrel beszéltek, vagy milyen volt a közös métázás; majd utolsó nap búcsúzáskor potyogó könnyek közt ígérik, hogy a tábori talin találkozunk és jövőre is biztosan eljönnek a táborba. 

Dalma: Nagyon várom már a tábort, hogy találkozzunk, együtt ötleteljünk, kreatívkodjunk és összekovácsolódjunk egy szuper csapattá!